Social Media Planner Vs HootSuite

Zeg vaarwel tegen gedoe en omarm het gemak met SocialMedia Planner, de alles-in-één social media management tool die ontworpen is om jouw online aanwezigheid een boost te geven.

SocialMedia Planner is een krachtig alternatief voor Hootsuite, speciaal ontworpen voor groeiende social media bureaus. SocialMedia Planner biedt een uitgebreid en gebruiksvriendelijk platform dat Hootsuite overtreft met zijn tijdbesparende tools, nuttige ondersteuning en betaalbare prijsstelling. Met AI-gestuurde bijschriftgeneratie, geavanceerde planning, content creatie tools, analyses en functies voor team samenwerking, stelt SocialMedia Planner marketeers in staat om effectieve social media strategieën te creëren en uit te voeren met gemak.

Hootsuite is één van de oorspronkelijke platforms voor social media management en wordt door miljoenen mensen gebruikt. Ondanks zijn brede erkenning kunnen potentiële gebruikers aarzelen om voor Hootsuite te kiezen vanwege zorgen over de complexiteit en de leercurve ervan. Daarnaast kunnen sommige gebruikers het prijsmodel van Hootsuite als te hoog ervaren of niet gerechtvaardigd vinden door de aangeboden functies, vooral voor kleine bureaus of individuele gebruikers. Tot slot kunnen zorgen over klantondersteuning, zoals langzame reactietijden of niet-helpende assistentie, ook potentiële gebruikers ervan weerhouden om voor Hootsuite te kiezen.

.
Tarief
Nederlandse klantenservice
Gratis proefperiode

€40 per maand

14 dagen

€149 per maand

7 Days

.
Ondersteunde platformen
Wekelijkse posts
Terugkerende posts
Content hergebruiken
Content bibliotheek
Analytics
Live Feed
Google Analytics
Post type analyse
CSV export
Content
AI geondersteunt
Copyright free database
Koppeling met Canva, Auto import RSS, Google Analytics
Media Types
Extra Functie's
Onbeperkt social accounts
Approvals
Meerdere gebruikers

Image | Gif | Video

Image | Gif | Video

Nog steeds niet aangemeld? Waar wacht je nog op?

Begin nu je gratis proefperiode om je sociale media naar een hoger niveau te tillen, of plan een demonstratie in om Social Media Planner in actie te zien.